Servicii

Creare de prototipuri

Unul dintre cei mai importanti pasi pentru materializarea ideii in produs este crearea de prototipuri.

Acestea iti permit inca de timpuriu in ciclul dezvoltarii sa vizualizezi aplicatia, sa te asiguri ca toate aspectele ideii tale vor fi incluse in versiunea finala si ajuta la sincronizarea tuturor celor implicati in echipa de dezvoltare.
Design UX

Legat in primul rand de prototipuri ca cel mai important pas in ciclul de dezvoltare, un design bun face deseori diferenta intre o aplicatie de succes si un chix.

Intotdeauna creaza-ti aplicatia cu utilizatorul final in minte. Daca utilizatorul este multumit cand iti utilizeaza aplicatia (se aplica si in cazul aplicatiilor web), atunci o va utiliza mai des si va fi mai predispus sa o recomande.
Dezvoltare aplicatii mobile iOS - iPhone, iPad, Apple Watch si Apple TV

Dezvoltarea nativa iOS asigura faptul ca aplicatia va fi usor de actualizat pe viitor, nu va avea limitarile unui framework si va rula la viteza maxima permisa de platforma.

Desi dezvoltarea nativa cere mai mult timp si, in consecinta, costa mai mult, avantajele sunt vizibile foarte rapid.
Dezvoltare aplicatii mobile Android - Telefon si Tableta

Avand in vedere factorii de forma care folosesc Android OS, dezvoltarea nativa este singura optiune pentru ca aplicatia sa fie optimizata pentru cat mai multe dispozitive.
Design si dezvoltare web

Desi consumul de continut mobil a crescut foarte mult, exista numeroase solutii care opereaza cel mai bine pe o platforma non-mobila.

Noi folosim tehnologii testate sa dureze pentru a crea cele mai bune platforme: HTML5, CSS3, PHP nativ, jQuery si multe altele.
Portal online si sisteme CMS

Fie ca ai nevoie de o simpla pagina pentru produs sau de un sistem complet de management al continutului, te putem ajuta.

Portalurile noastre web ofera o experienta intuitiva utilizatorului, nu sunt aglomerate si ajung unde trebuie fara probleme.
Tehnologie mobila backend

Cele mai multe aplicatii pentru mobil consuma continut dintr-un server. Acesta este o foarte importanta componenta a aplicatiei mobile si, realizata adecvat, va avea un impact imens asupra experientiei utilizatorului.

Luand in calcul foarte multi factori atunci cand cream backend-ul pentru aplicatia mobila, poti fi sigur ca aplicatia ta va rula fluent intotdeauna.
Analytics pentru aplicatii

Take the guess work out of decision-making.

Cu ajutorul unui sistem de raportare te vei gasi intotdeauna intr-o pozitie de control, asa ca te poti concentra pe decizii mai importante.