5 avantaje sa creezi o aplicatie mobila pentru afacerea ta

5 avantaje sa creezi o aplicatie mobila pentru afacerea ta Beneficiile-unei-aplicatii-IMG-49.jpg

5 avantaje sa creezi o aplicatie mobila pentru afacerea ta

  • 04 Jul 2016

Chiar ai nevoie de o aplicatie mobila pentru afacerea ta? Indiferent daca ai o afacere mica, medie sau mare, varianta mobila este calea in zilele noastre. Oamenii, in special cei mai tineri, folosesc constant dispozitivele mobile pentru a naviga pe web si daca nu te afli acolo, esti lipsit de oportunitati.

Detinerea unui site mobil nu este suficienta? Nu mai este.

Cu o aplicatie mobila, poti obtine rezultate ce nu pot fi obtinute doar cu un site web ce poate fi vizualizat si de pe mobil. Pentru inceput, aplicatia, odata descarcata, ramane activa in dispozitiv, in timp ce site-ul web nu! De ce este nevoie sa creezi o aplicatie mobila pentru afacerea ta?

Intelege adevaratele avataje ale crearii unei aplicatii mobile pentru afacerea ta si vei gasi raspunsul.

Creste interesul

Cand dezvolti o aplicatie, aceasta iti da posibilitatea sa afisezi produsele sau serviciile clientilor si potentialilor client. Oricand doresc, acestia o pot folosi pentru a obtine informatiile cautate.

Cand actualizezi continutul, le oferi o imagine despre noile produse sau servicii pe care le oferi. Acest lucru starneste interesul clientilor si potentialilor client sa verifice actualizarile pe care le faci in mod regular. Un bun exemplu in acest sens este aplicatia Etsy.

Sporeste angajamentul

Cei mai multi cumparatori nu pot rezista tentatiei unei afaceri bune sau unui discount considerabil, mai ales cand li se arata. Si exact asta face o aplicatie pentru mobil.

Atrage-ti cumparatorii cu oferte si stimulente in timp real. Le poti folosi informatiile de pe profil si locatia pentru a personalize ofertele si a le face mai attractive. Kraft’s iFood Assistant este cel mai remarcabil exemplu in acest caz.

Ajuta promovarea

Sa presupunem ca detii un butic cu articole vestimentare si accesorii intr-o locatie centrala si stii ca multi posibili clienti trec pe langa magazinul tau in fiecare zi. Ce ar fi sa creezi o aplicatie care sa ii ademeneasca in magazinul tau?

Creeaza o oferta care este pur si simplu prea irezistibila si informeaza-ti clientii despre ea prin aplicatie. Aparent un mod simplu de a-ti promova afacerea, dar in curand vei aduna roadele. Groupon este un exemplu care face acest lucru foarte bine.

Ofera sprijin

Deoarece este o bataie de cap uneori sa primesti si sa raspunzi cererii de indrumare a clientului, aplicatia potrivita iti va usura munca. Cu o aplicatie pentru mobil ce poate oferi instructiuni si how-to’s esti asigurat.

Dezvolta o aplicatie pentru mobil cu care sa te conectezi sau sa ofere clientilor intrumentele cu care sa le fie mai usor sa iti foloseasca produsul sau serviciul, si ii vei multumi.

Asigura facilitate

In ziua de azi utilizatorii isi doresc o experienta fara complicatii, fie ca iti acceseaza site-ul sau aplicatia, si fie ca o fac de la PC sau de pe Smartphone. Cu un plan bun si o viziune clara, indeplinirea asteptarilor devine posibila.

Cand creezi aplicatia pentru afacerea ta, in primul rand stabileste pentru ce va servi. Utilizatorii prefer anumite categorii de aplicatii – cele care fac viata amuzanta (Angry Birds), celea care simplifica lucrurile (wikiHow), cele care intereseaza (Yahoo Sports) si cele care permit cumpararea (Amazon).

Inainte de a desemna un profesionist sa iti creezi aplicatia, decide ce astepti de la aceasta.

Si odata ce esti sigur, obtine elementele de baza pe cont propriu – imaginile, continutul, logo-ul si asa mai departe. Apoi apeleaza la  un profesionist sa iti creeze aplicatia mobila pentru afacerea ta. Nu incerca sa economesesti in aceasta faza; nu iti va fi de niciun ajutor. De asemenea, asigura-te ca ai un flux de continuturi noi pentru a-ti mentine aplicatia proaspata si atractiva pentru utilizatori.

Ultimele articole:

Despre noi:

Cateva proiecte:

Tag-uri: